Doe mee aan de PowerSlim 30 dagen afslankchallenge!!

powerslim 30 dagen afslankchallenge

PowerSlim 30 dagen afslankchallenge

“Summer bodies are made in Winter”

Wil jij een gezonde levensstijl, je fitter voelen en succesvol afvallen? Dan ben ik op zoek naar jou! Dit doen we samen in de PowerSlim 30 dagen afslankchallenge waarbij ik jou ga helpen jouw doel te bereiken!

De 30 dagen afslankchallenge loopt van 16 januari tot en met 14 februari a.s. Bij deze afslankchallenge start je met het PowerSlim afslankprogramma en krijg je 30 dagen lang,

  • intensieve coaching
  • voedingsadvies,
  • tips én opdrachten van mij waarbij je een vliegende start maakt met gezonder leven en gewicht verliezen met als doel je slanker, fitter en gelukkiger te voelen
  • recepten

PowerSlim is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect.

Je staat er niet alleen voor, ik ben jouw stok achter de deur en begeleid je naar je streefgewicht toe. En ook daarna begeleid ik je nog een jaar lang gratis om terugval te voorkomen.

Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? Wil jij deze zomer weer zelfverzekerd over het strand lopen?

Meld je dan nu aan voor de PowerSlim 30 dagen afslankchallenge en ga samen met mij de strijd aan te gaan tegen die overtollige kilo’s.

Mail onderstaand naar info@moniquevanwessum.nl of bel of stuur berichtje via WhatsApp naar 06-54900412

 

foto voor en na angela

Angela van Kuilenburg

Op 4 januari 2016 heb ik de knop omgezet en ben ik gestart.

Ik vond het echt verschrikkelijk dat mijn kleding niet meer paste.  Ik droeg alleen nog maar rokjes met elastiek en jurkjes omdat de rest niet meer lekker zat. De weegschaal gaf inmiddels 93 kilo aan. Dat was toch echt teveel.  Ik was altijd al wel iets te zwaar, niet extreem.  Al vele eerdere pogingen om af te vallen maar nooit met blijvend resultaat.  Tijdens de feestdagen kwamen er toen nog wat extra kilo’s bij. Gezelligheid staat bij gelijk aan eten. Ik houd nu eenmaal van lekker eten en ik lust ook veel. Maar met het nieuwe jaar voor de deur was de maat vol. Zo begon mij PowerSlim avontuur, nu bijna een jaar later ben ik nog op mijn streefgewicht.  Ik voel me veel beter en kleding kopen is zoveel leuker geworden! Geen maat XL meer!!

 

 

 

 

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *