Hulp bij afvallen in Best en omgeving?

PowerSlim_Beeld_2014-2Hulp bij afvallen nodig? Wil je graag van je overtollige kilo’s af en weer lekker in je vel zitten? Afvallen met een voedingscoach vergroot je kansen op een positief en blijvend resultaat! Ik ben Monique van Wessum, afslankcoach en kan jou hulp bieden tijdens het afvallen. Als enthousiaste en gemotiveerde coach ben ik er voor jou!

Hulp bij afvallen

Stond je er vaak alleen voor en heb je hulp bij afvallen nodig? Meld je dan aan bij mijn afslankstudio in Best voor een GRATIS kennismakings- en adviesgesprek! Bij het intakegesprek laat ik je kennis maken met het PowerSlim afslankplan. Ik bespreek met jou welke doelstellingen je in gedachten hebt om je streefgewicht te behalen. Heb je al andere pogingen gedaan om af te vallen waarbij het niet is gelukt? Dan kunnen we bespreken tegen welke problemen je bent aangelopen en hoe we dat kunnen oplossen met een nieuwe kijk op de situatie. Het is belangrijk dat je niet alleen je streefgewicht behaalt, maar ook behoud. Daarom is professionele hulp bij afvallen van belang.

PowerSlim

Heb je zoveel moeite gedaan om af te vallen en lukt het maar niet om naar een maatje minder te gaan? Dan laat ik je kennismaken met het succesvolle afslankprogramma van PowerSlim! En nee, dit is geen crashdieet met repen, shakes of andere producten. De meeste crashdiëten hebben een jojo-effect. Met hulp van het afslankprogramma van PowerSlim kan je afvallen zonder hongergevoel. Het helpt je om niet minder te eten, maar anders te eten. Het PowerSlim afslankprogramma heeft 3 fasen waarin je wordt behandeld. Nadat je je streefgewicht hebt behaald, begeleid en adviseer ik jou een jaar lang om je streefgewicht te behouden.

Kookworkshops en tips

Naast dat ik gecertificeerd PowerSlim voedingscoach ben, geef ik regelmatig kookworkshops! Zo leer je om goed te eten en toch te kunnen afvallen. Verder geef ik hulp bij afvallen door middel van afslanktips. Heb je striae of cellulitis? Dan heb ik voor jou de Bioslimming Bodywrap. Een body wrap die het verminderen van striae, cellulitis en centimeters aangaat.

Wil jij graag hulp bij afvallen? Neem dan snel contact op met mij via info@moniquevanwessum.nl of bel op 06-54900412 en meld je aan voor een GRATIS kennismakings- en adviesgesprek waarin ik jou vertel hoe je kunt afvallen met het PowerSlim afslankprogramma en mijn afslanktips. Je kan binnen de kortste keren weer lekker in je vel zitten!

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *