Samen gaan we ervoor!

Home Samen gaan we ervoor!

Start het jaar goed met PS food & lifestyle

En krijg het lichaam dat jij verdient!

Wil jij graag afvallen en heb je alles al geprobeerd? Als PS food & lifestyle voedingscoach kan ik jou daarbij helpen.

Met behulp van PS food & lifestyle zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl. Samen gaan we voor een gezonde start. PS food & lifestyle is een afslankprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl. Wekelijks bespreken we uitgebreid je vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PS food & lifestyle programma. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Na het bereiken van jouw streefgewicht blijf je nog een jaar lang onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

De voordelen van PS food & lifestyle:
• Een persoonlijk stappenplan
• Persoonlijke begeleiding
• Lekkere én verantwoorde producten
• Een gezond eetpatroon dat je kunt volhouden
• Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
• Behoud van je spiermassa
• Geen jojo effect

 

Samen gaan we ervoor!

Afslanken doen we samen!
Hi, ik ben Monique van Wessum, jouw persoonlijke coach. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. En daarna blijf ik je begeleiden, om je te helpen jouw gewenste gewicht en jouw nieuwe energie ook daadwerkelijk te behouden.

Start nu met PowerSlim en ontvang bij aanschaf van het starterspakket een PowerSlim ontbijtbox t.w.v. € 30,- cadeau!

 

Kiki: “Mensen zeggen voortaan dat ik straal”

Kiki Arts -35 kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“De gedachten aan een gezonde levensstijl in deze coronatijd zette me aan het denken. De afspraak met mijn PS food & lifestyle coach was daarom snel gemaakt. Ik ging aan de slag met het starterspakket, zo kon ik alle producten uitproberen en startte ik met handige weekmenu’s. De producten van PS food &lifestyle zijn zo lekker dat mijn behoefte om te snoepen is verdwenen. Mijn coach heeft me gemotiveerd en me echt aan het werk gezet. Ik voel me goed en heb weer energie. Ik ben echt een ander mens geworden. De complimenten doen me zo goed. Mensen zeggen voortaan dat ik straal!”

Ben jij ook klaar voor een verandering?
Samen met jou bekijk ik graag of het PS food & lifestyle programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor
een vrijblijvend adviesgesprek!

Meld je aan en stuur een mail naar info@moniquevanwessum.nl of een app naar 0654900412