Over mij

Home Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Monique van Wessum,  Door mijn jarenlange ervaring in het restaurantwezen en persoonlijke interesse in gezonde voeding ben ik een expert op het gebied van voeding en lekker eten geworden. Allereerst is het belangrijk om op het juiste gewicht te komen. Een jaar lang op je streefgewicht te blijven zorgt voor stabiliteit in gewicht voor de rest van je leven. Hoe? Een juiste combinatie van koolhydraten, vetten en eiwitten. Door individueel advies en het organiseren van  kookworkshops help ik je om op gewicht te blijven en toch lekker te eten.

Altijd maar bezig zijn met je gewicht!! Wordt je daar ook wel eens helemaal gek van?

Misschien ken jij het ook, je hebt al veel diëten door de jaren geprobeerd, maar het lukt je moeilijk om op gewicht te blijven of zelfs je streefgewicht te bereiken. Ik ga je daarbij helpen. Samen werken we naar je streefgewicht en zorg ik ervoor dat je een gezond voedingspatroon aanleert om langdurig je gewicht te behouden.

Hoe starten we om jouw streefgewicht te behalen?

Als je wilt starten dan maak je met mij een afspraak voor een intake. Deze intake duurt ongeveer een uur. Ik doorloop met jou een gezondheidsverklaring en bespreek je eetgedrag. Vervolgens bekijken wat je gewenste streefgewicht is en hoelang het hele traject gaat duren en wat ongeveer de kosten zijn.

Ik weeg je en we bekijken een aantal parameters zoals gewicht, vetpercentage, vetvrije massa, BMI en we doen een aantal omvangsmetingen. Je kan de resultaten met je eigen inlogcode online bekijken. Je ontvangt ook jouw Personal Body Story mee naar huis met de gegevens uit de Bio Impedantie Weegschaal.

Je begint met een starterspakket zodat je exact weet wat je lekker vindt en welke producten en gerechten bij jou passen.

Je krijgt van mij het GRATIS  Power Slim kookboek ter waarde van 14,95 euro mee zodat je de lekkerste gerechten kan bereiden, eventueel ook voor je partner.

Is het tijd voor actie en spreekt dit je aan? Maak dan een afspraak en kom eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wacht niet langer, zet die stap en neem contact met mij op!!   Bel naar 06-54900412 of stuur een mail naar info@moniquevanwessum.nl.