PowerSlim Kosten

Je wilt natuurlijk graag weten wat het kost. Omdat het voor iedereen verschillend is. Per persoon verschilt het hoeveel kilo’s je kwijt wilt of moet. Maak daarom vrijblijvend een afspraak, dan kan ik samen met jou bekijken welk streefgewicht je wilt behalen en wat de kosten daarvan zijn. Iedereen heeft weer andere behoefte en wensen en die worden eerst goed in kaart gebracht om vervolgens een dieet op maat aan te meten.

Vaak starten we met een starterspakket om je wegwijs te maken met het programma. Dit bevat 46 verschillende PS.food & lifestyle producten
Je kunt dan ook meteen proeven wat je wel en niet lekker vind. Daar kan dan vervolgens rekening mee gehouden worden en dan krijg je meteen een goede kijk in het assortiment. Het toegevoegde weekmenu zal je hierin wegwijs maken.

Verder zit er in het starterspakket een gratis kookboek ter waarde van €19,95 met de meest heerlijke recepten die makkelijk te bereiden zijn, een shaker, multivitamine en AcidoFit (mineraal supplementen).

Het pakket is voor 7 dagen en bedraagt €159,-.

Daarna stellen we een weekmenu samen aan de hand van producten die jij het lekkerste vind. Gemiddeld besteed je tijdens de 1e strikte fase 12,5 tot 15 euro per dag.

Om tot een goed resultaat te komen is de wekelijkse coaching geheel GRATIS bij minimale afname van 3 doosjes PS. food & lifestyle producten

Ben je benieuwd naar jouw persoonlijke kostenplaatje, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek. In dit adviesgesprek word precies verteld hoe er aan de slag word gegaan!
Je bent het waard om een gezond leven te lijden en lekker in je vel te zitten!