Diëten en Sporten, wat levert het op?

Diëten en Sporten

Diëten en Sporten, de succescombinatie!

Diëten en Sporten is de meest effectieve combinatie om jouw streefgewicht te behalen. Hanteer jij deze manier van leven, dan kan jij binnen de kortste keren jouw succesverhaal met trots navertellen!  Ik weet precies hoe ik jou op de juiste manier naar jouw doel kan begeleiden. Mijn afslankstudio, gevestigd in Best, is een in –en uitloop van cliënten die begonnen zijn aan een nieuwe start in hun leven. Er heerst een positieve sfeer, waardoor je nog een extra boost van motivatie krijgt om te beginnen aan jouw afslankproces.

De afslankstudio staat centraal voor het ontwikkelen van jouwzelf en het behalen van persoonlijke doelen en uitdagingen. Bij een kennismakingsgesprek worden jouw behoefte en wensen eerst in kaart gebracht en word er gekeken naar de mogelijkheden. Ik zal vervolgens gaan kijken wat er nodig is aan sporten en diëten om dit te realiseren. Het PowerSlim dieet, wat vanuit de studio wordt aangeboden, is een dieet wat bestaat uit koolhydraatarme producten die ook nog eens verrukkelijk zijn! Ook worden er regelmatig kookworkshops aangeboden, waarbij er lekkere gerechten en recepten gemaakt worden, en vervolgens krijgt iedereen de kans om te proeven!

Gewichtsbehoud

Nadat je het intensieve proces van diëten hebt doorlopen en jouw doel is bereikt, is het mogelijk om eens per maand langs te blijven komen voor een gratis consult. Dit wordt sterk aangeraden, omdat het vasthouden van jouw bereikte gewicht hierdoor gemakkelijker wordt. Als er zo nu en dan momenten zijn waarbij er gereflecteerd wordt en er handvatten worden gegeven om een terugval te voorkomen, is dat erg waardevol. Je hebt ten slotte toch niet voor niks jouw uiterste best gedaan weer lekker in je vel te zitten!

Er is een speciale cursusmap ontwikkeld voor het bevorderen van het gewichtsbehoud.  Bij het maandelijkse bezoek, word er een hoofdstuk meegegeven waarin opdrachten gemaakt moeten worden en die worden bij de volgende afspraak weer besproken. Hierdoor blijven er uitdagingen en doelen gesteld worden en blijf jij bewust bezig met het proces waarin je je bevindt. Hierdoor wordt de kans op een terugval geminimaliseerd. Maandelijks worden ook nieuwe tips en tools meegegeven, die jij goed kan gebruiken om op goede voet verder te gaan.

Tips

In mijn afslankstudio ben je aan het juiste adres voor tips en adviezen op het gebied van afslanken en beweging. Voor ieder probleem waar je tegenaan loopt heb ik voor jou goede tips die erg bruikbaar zijn. Dus wil jij beginnen aan een nieuwe frisse start en weer lekker in je vel zitten? Neem dan nu contact op via 06 54900412 of stuur een e-mail naar info@moniquevanwessum.nl

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *