Marianne en Ilse ; hun streefgewicht is bereikt

voorfoto 1 aug 2016voor-en-nafoto

3Q8A8104_Bewerkt-min

Ilse;

Vorig jaar augustus was ik klaar met mijn lichaam en wilde ik dat er iets aan moest veranderen. Nadat ik een afspraak had gemaakt met Monique, waarin  me duidelijk werd dat je afvallen niet alleen hoeft te doen, ben ik meteen begonnen. Nu bijna een jaar  en 20 kilo lichter voel ik me ontzettend prettig, heb geen pijntjes meer en mijn conditie is verbeterd. Het voelt goed, de producten zijn goed, super lekkere recepten en de peptalk van Monique als het even wat minder gaat, is super fijn.

Natuurlijk heb ik ook momenten dat het wat minder gaat, maar probeer mezelf zo snel mogelijk dan weer in de goede richting te duwen.

Al verschillende keren heb ik een dieet gevolgd, maar nooit met het gewenste resultaat. PowerSlim werkt wel voor mij.  Ik ben er nog niet, maar werk er aan om mijn streven zsm te halen.

Powerslim is top.

Marianne;

In mei 2016 stond het voor mij vast dat ik iets aan mijn overgewicht moest doen. Op facebook en via mond op mond reclame kwam ik bij Monique terecht. Ik kreeg van haar een goed advies en  ben na mijn eerste intake begonnen. Na 4 weken bezig te zijn geweest gingen wij op vakantie. Ik kreeg goede handvatten mee. En wat mij goed steunde waren de whats appjes die ik van Monique kreeg tijdens mijn vakantie want daar was alles even lekker.  Maar de schade bleef beperkt  1,5 kg. Meteen terug van vakantie ben ik weer meteen verder gegaan en de vakantie kilo’s waren er binnen 1 week weer af wat me motiveerde om verder te gaan. Ook werd er door haar een leuke kookworkshop gehouden met daarin tips en trics waarbij je heerlijk kunt eten tijdens je lijn periode. In deze periode ben ik nog 2 keer meer op vakantie gegaan maar kon de balans goede vinden daar. En weer terug  kon ik de draad steeds goed oppakken.  Tot ik half december 2016 mijn streefgewicht bereikt had. Ik was daar erg blij mee .  Nu ben ik aan het stabiliseren maar het blijft wel goed opletten maar door de goede begeleiding van Monique en weeg momenten blijf ik op mijn gewicht.

 

 

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *