Harriet

 

Monique_van_Wessum_afslankcoach_Best_Ervaringen_Harriet_Na Monique_van_Wessum_afslankcoach_Best_Ervaringen_Harriet_Voor

 

 

Ik ben altijd een redelijk slanke vrouw geweest maar na een zwangerschap,het stoppen met roken,weinig tot geen beweging qua sporten en het goede leven kwamen bij mij de kilo’s er langzaam maar zeker bij.

Ik heb van alles geprobeerd om de kilo’s weer kwijt te raken maar er was niet echt iets wat daadwerkelijk hielp. Wat er af ging kwam er na een tijdje weer aan en zo ging het maar door.

 

Begin Januari 2014 zat er bij de reclamefolders een folder van Power Slim en dat trok mijn aandacht. Ik ben Power Slim gaan googlen en wat ik las sprak me zo erg aan dat ik Monique van Wessum heb gebeld, die een afslankstudio heeft in Best,voor een intakegesprek.

Monique heeft me tijdens dat intakegesprek goed uitgelegd hoe het allemaal werkt en ik besloot er voor te gaan,misschien raakte ik zo eindelijk de nodige kilo’s kwijt.

Nou,dat heeft het gedaan! Tijdens het 1e weegmoment [5 dagen nadat ik was gestart] was ik al 3.6 kilo afgevallen. Geweldig,en het was ook een enorme stimulans om door te gaan. Het was in het begin even wennen hoe ik de maaltijden klaar moest maken in combinatie met het gezin maar op een gegeven moment gaat het gewoon vanzelf.

 

Power Slim heeft een ruime keuze aan producten en er zit voor ieder wat wils bij.

Bij twijfel over het een en ander kon en kan ik altijd bij Monique terecht,tijdens de wekelijkse wegingen of tussendoor via de mail of whatsapp.

Ze geeft me tips over het eten tijdens de vakanties, de feestdagen, feestjes, bbq’en etc. en Power Slim past prima in al die momenten.

Ook ben ik op een kookworkshop geweest die Monique had georganiseerd zodat we van allerlei lekkere recepten konden proeven, uiteraard gemaakt van Power Slim producten.

 

Na een maand was ik al 9 kilo afgevallen, na 2 maanden 14 kilo en na 3 maanden 18 kilo. Voor mij is dit mooi genoeg en ik probeer nu mijn gewicht te behouden en dat gaat goed. Dankzij de producten van Power Slim en afslankstudio Monique van Wessum heb ik mijn doel bereikt en ben ik heel erg blij met het resultaat!

 

Harriet

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *