Ebelien “ IK VOEL ME SEXY!”

PowerSlim_Ervaring_Ebelien_NA

Mijn dochter Kimberly wees mij erop dat het eens tijd werd om kennis te maken met mijn afslankcoach. Na afloop van het intakegesprek ging ik vol goede moed naar huis. Hopend dat het deze keer zou gaan lukken om blijvend af te vallen.

Ik voelde mij niet meer aantrekkelijk en dit resulteerde dat ik weinig energie had om leuke dingen te ondernemen. Ik ben dankzij mij coach gestart met PowerSlim.

De producten van PowerSlim vond ik heerlijk. Je kunt er goed mee afwisselen en ik had geen last van een hongergevoel. De weken vlogen voorbij, net als de kilo’s. Af en toe had ik een mindere week. Maar dan kreeg ik van mijn coach een peptalk en ging ik weer dapper door.

Nu ruim een half jaar later kan ik zeggen dat ik uiterst tevreden ben over mijzelf, maar ook over de hulp die mijn coach mij door middel van persoonlijke begeleiding gegeven heeft.

Door haar benadering kreeg ik het gevoel dat zij aan mij dacht. Mijn gevoel van eigenwaarde steeg en ik begon mijzelf aantrekkelijk te voelen. Ik was blij met mijn nieuwe figuur.

Mijn coach benaderde mij over de campagne van PowerSlim. PowerSlim was op zoek naar mensen die hun succesverhaal wilden delen. Daarmee kon je een professionele fotoshoot winnen. Eerst twijfelde ik nog of ik dit wel moest doen. Mijn coach heeft mij overtuigd om mijzelf op te geven. Ik was trots op mijn nieuwe figuur en dat wilde ik aan iedereen laten zien.

Toen kwam de email van PowerSlim. IK WAS UITGEKOZEN! Echt geweldig. Even onwennig, maar het is mij zo goed bevallen. Supergaaf de fotoshoot, zeer professioneel met alles er om heen. Ik kreeg vele complimenten en ik kende mijzelf niet meer terug.

Nu heb ik de energie en het zelfvertrouwen om te stralen! Ik heb zin om te daten met mijn man. We maken nu gezellig samen lange wandelingen en gaan lekker uit eten.

Voor mensen die nog twijfelen om met PowerSlim te beginnen, wil ik echt zeggen ‘Begin er gewoon aan!’ Het heeft voor mij zoveel gedaan, niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. 2015 is voor mij een sprankelend nieuw jaar.

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *