Linda is 22 kilo afgevallen

Linda is 22 kilo afgevallen

Na de skivakantie was voor mij de maat vol, ik was niet gelukkig met mezelf, alles koste veel meer moeite/energie en was simpelweg gewoon te zwaar. Ik heb mezelf een schop onder mijn kont gegeven en contact gezocht met Monique. Monique een enorm prettige coach die mij goed weet te motiveren en mij de juiste handvatten geeft om het tot een succes te brengen. Eerste week was even tandjes bijten om af te kikken van alle suikers, koolhydraten en de hoeveelheid aan eten wat ik nuttigde. Tijdens mijn eerste weegmoment mocht het resultaat er zijn 3.8KG en dat gaf mij uitzicht op een gezond gewicht.

En nu ben ik een totaal ander mens zowel mentaal als fysiek en heb ik mijn streefgewicht bereikt(deze heb ik zelfs in het proces verlaagd). Ik zeg helemaal niet dat het vanzelf gaat, echt niet dat zou een leugen zijn maar samen met je coach, discipline en doorzettingsvermogen is alles te bereiken. Daarnaast heb ik weer de vele voordelen gemerkt aan een gezond gewicht zoals beter slapen, minder vermoeid, meer energie en natuurlijk vele kilo’s lichter.

De producten van PowerSlim vind ik super. Waarom? De producten zijn lekker van smaak, er is veel variatie en wat voor mij echt een uitkomst is het gemak (ik hoef niet uren in de keuken te staan om voor te bereiden).

Ik kan dan ook alleen maar afsluiten met positieve woorden over PowerSlim en het advies om een coach te zoeken die bij jou als persoon past!

Dus ik zou zeggen als je klaar bent met de overtollige kilo’s dan raad ik PowerSlim zeker aan maar wel met de kanttekening dat je het zelf moet doen/willen en ja, je hebt doorzettingsvermogen en discipline nodig om je levensstijl aan te passen maar als het mij gelukt is lukt het jou ook dus ik zou zeggen Gas erop!

Monique, ik wil je bedanken voor je prettige begeleiding, enthousiasme en advies! Ik ben klaar voor het gewichtsprogramma om dit gewicht te behouden.

 

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *