Wentelteefje met gerookte zalm

Wentelteefje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Servings Prep Time
1 persoon 5 minuten
Cook Time
5 minuten
Servings Prep Time
1 persoon 5 minuten
Cook Time
5 minuten
Wentelteefje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Servings Prep Time
1 persoon 5 minuten
Cook Time
5 minuten
Servings Prep Time
1 persoon 5 minuten
Cook Time
5 minuten
Ingredients
Servings: persoon
Units:
Instructions
  1. Meng de creme fraiche met de fijngehakte dille. Doe de melk in een laag schaaltje. Kluts het ei en doe dit ook in een laag schaaltje. Wentel eerst een sneetje lijnzaad brood in de melk en daarna in het losgeklopt ei. Bak het lijnzaadbrood in een koekenpan beetje olijfolie) op middelhoog vuur 3 minuten. Haal het uit de pan en beleg het met gerookte zalm en schep er een dot dilleroom op. Garneer met een takje dille.
Share this Recipe
Powered byWP Ultimate Recipe

No comments

You must be logged in to post a comment.