Wentelteefje met gerookte zalm

Wentelteefje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
1 persoon 5 minuten
Kook Tijd
5 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 5 minuten
Kook Tijd
5 minuten
Wentelteefje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
1 persoon 5 minuten
Kook Tijd
5 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 5 minuten
Kook Tijd
5 minuten
Ingrediënten
Porties: persoon
Eenheden:
Instructies
  1. Meng de creme fraiche met de fijngehakte dille. Doe de melk in een laag schaaltje. Kluts het ei en doe dit ook in een laag schaaltje. Wentel eerst een sneetje lijnzaad brood in de melk en daarna in het losgeklopt ei. Bak het lijnzaadbrood in een koekenpan beetje olijfolie) op middelhoog vuur 3 minuten. Haal het uit de pan en beleg het met gerookte zalm en schep er een dot dilleroom op. Garneer met een takje dille.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

No comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *