Spinazie soep met blinis
Er zijn nog geen voedingswaarden voor dit recept.
Ingrediënten
- 800 gram gewassen verse spinazie
- 2 el olijfolie
- 2 tenen knoflook
- 2 el boursin cuisine light
- 1 ui gesnipperd
- 500 ml bouillon
- 500 ml halfvolle melk
- 1 snufje nootmuskaat
- 1 zakje blini van PowerSlim
- 2 plakjes gerookte zalm
- 1 el boursin cuisine light
- 1 handjevol ijsbergsla
Porties:
Eenheden:
Instructies
- Verhit de olie, fruit de gesnipperde ui en knoflook. Voeg spinazie, zout en peper toe. Roer tot het blad slinkt. Voeg bouillon en melk toe. Laat 20 minuten zacht koken. Pureer de soep. Voeg de boursin cuisine light toe en verwarm de soep opnieuw.
- Bereidt de blini volgens de verpakking. Besmeer de blini met boursin cuisine. Leg er wat ijsbergsla en gerookte zalm op en rol de blini op als een wrap.
- Optioneel fase 3: Gril 4 sneetjes volkoren stokbrood bestrooid met gruyere kaas. Serveer de soep met een snufje nootmuskaat en een theelepel boursin cuisine light voor de garnering
Notities
[recipe]
Er zijn nog geen voedingswaarden voor dit recept.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
No comments