Spaghetti met runderballetjes
Ingrediënten
- 150 gram balance spaghetti (ongekookt)
- 6 stuks tomaten
- 350 gr Rundertartaar
- 1 stuk rode ui gesnipperd
- 3 takjes basilicum
- 1 el geraspte parmezaanse kaas
- 2 teentjes knoflook in kleine stukjes gesneden
- 1 snufje kaneel
- 1 pakje tomatenstukjes
- 1 ei
Porties:
Eenheden:
Instructies
- Meng het tartaar met een ei (niet gekookt) en zout en peper. Maak daar balletjes van en bak deze in een koekenpan. Bak in een andere pan de gesnipperde ui en knoflook. 1 minuutje. Voeg dan de tomaten toe en bak nog 1 minuut mee. Voeg daarna de tomatenblokjes toe en laat het geheel 1/2 uurtje suddereren. Daarna nog een snufje . De kaneel en de basilicumblaadjes. Voeg dan de balletjes toe. De saus voor over de spaghetti is klaar. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
No comments