Paella met kip en mosselen
Ingrediënten
- 1,5 liter kippenbouillon
- 1 envelopje saffraan
- 8 stuks kleine kippenboutjes (TV)
- 2 stuks uien gesnipperd
- 3 teentjes knoflook
- 300 gr snijbonen
- 2 stuks groene paprika
- 5 zakjes rijst PowerSlim
- 24 stuks mosselen zonder schelp
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 handjevol bladpeterselie
- 3 stuks citroen in partjes
- 1/2 chorizoworst in blokjes fase 3
- 1 stuk rode peper
- 3 stuks tomaten in blokjes gesneden
- 5 el doperwten uit de diepvries fase 2c
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
- Verwarm de oven op 200 gr Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing Bereid de kippenbouillon en los hierin de saffraan op. Houd warm op laag vuur Bestrooi de kippenpootjes met peper en zout en beetje olijfolie. Leg deze 30 min. in een ovenschaal in de oven tot ze gaar zijn. Fruit de uien,knoflook en rode peper 2 el olijfolie. Voeg dan de snijbonen, paprika blokjes en de rijst toe. Schep alles goed om. Na 5 min,. de tomatenblokjes en de chorizo erbij. Laat 5 minuten meebakken. Voeg daarna de mosselen en de doperwten toe. Schenk nu de bouillon erbij (niet alles) tot de rijst net onder staat en laat dit 20 minuten garen. Voeg als de rijst klaar is de kippenboutjes toe en schep alles goed om Garneer met partjes citroen en bladpeterselie
Notities
Er zijn nog geen voedingswaarden voor dit recept.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
No comments