Paella met kip en mosselen

Paella met kip en mosselen
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Fase 1 zonder verse doperwten en zonder chorizo worst. Fase 2 zonder chorizo worst Fase 3 onderstaand recept
Servings Prep Time
6 personen 20 minuten
Cook Time
30 minuten
Servings Prep Time
6 personen 20 minuten
Cook Time
30 minuten
Paella met kip en mosselen
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Fase 1 zonder verse doperwten en zonder chorizo worst. Fase 2 zonder chorizo worst Fase 3 onderstaand recept
Servings Prep Time
6 personen 20 minuten
Cook Time
30 minuten
Servings Prep Time
6 personen 20 minuten
Cook Time
30 minuten
Ingredients
Servings: personen
Units:
Instructions
  1. Verwarm de oven op 200 gr Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing Bereid de kippenbouillon en los hierin de saffraan op. Houd warm op laag vuur Bestrooi de kippenpootjes met peper en zout en beetje olijfolie. Leg deze 30 min. in een ovenschaal in de oven tot ze gaar zijn. Fruit de uien,knoflook en rode peper 2 el olijfolie. Voeg dan de snijbonen, paprika blokjes en de rijst toe. Schep alles goed om. Na 5 min,. de tomatenblokjes en de chorizo erbij. Laat 5 minuten meebakken. Voeg daarna de mosselen en de doperwten toe. Schenk nu de bouillon erbij (niet alles) tot de rijst net onder staat en laat dit 20 minuten garen. Voeg als de rijst klaar is de kippenboutjes toe en schep alles goed om Garneer met partjes citroen en bladpeterselie
Recipe Notes

There is no Nutrition Label for this recipe yet.
Share this Recipe
Powered byWP Ultimate Recipe

No comments

You must be logged in to post a comment.