Koningstaartje

Niet gecategoriseerd
Koningstaartje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
6 porties 1/2 uur
Passieve Tijd
6 uur
Porties Prep Tijd
6 porties 1/2 uur
Passieve Tijd
6 uur
Koningstaartje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
6 porties 1/2 uur
Passieve Tijd
6 uur
Porties Prep Tijd
6 porties 1/2 uur
Passieve Tijd
6 uur
Ingrediënten
Porties: porties
Eenheden:
Instructies
  1. De bodem. Verwarm de oven op 180 graden. Vermaal de koekjes met een staafmixer of keukenmachine fijn. Doe er 2 eetlepels gesmolten roomboter bij. Verdeel dit deeg in een kleine springvorm van 24 cm en doe een kwartiertje in de oven op 180 graden Meng de kwark en de philadelphia light. Bereid de sinaasappeldrank met 120 ml water. Doe deze bij de kwark. Smelt volgens de gebruiks aanwijziging de gelatine en doe deze bij de kwark. Doe het mengsel in de springvorm en strijk alles glad. Zet vervolgens de taart minimaal 6 uur in de koeling,
Notities

Meng

Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *