Champignons met hammousse
Ingrediënten
- 16 stuks champigons
- 150 gram gekookte ham yorkshire of beenham
- 16 blaadjes botersla
- 8 stuks cherry tomaatjes gehalveerd
- 3 el walnotenolie
- 1 el sherry azijn of witte wijn azijn
- 16 blaadjes basilicum garnering
- 1 el kruidenbouillon van Powerslim
- 1 el grove mosterd
- 2 el philadelphia light
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
- Kook de champignons ongeveer 4 a 5 minuten in de kruidenbouillon van PowerSlim. Doe de ham, de mosterd en de philadelphia light in de keukenmachine of puree het geheel met een staafmixer. Snijd nadat de champignons gekookt zijn de steeltjes eraf. Leg op iedere champignon een sla blaadje, daarna een bol hammousse en garneer met een basilicum blaadje en cherry tomaatje . Meng de walnoten olie en azijn door elkaar en besprenkel hiermee de champignons.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
No comments