Over Mij

Home Over mij Over Mij

Over mij

Ik ben Monique van Wessum. Door mijn jarenlange ervaring in het restaurantwezen en persoonlijke interesse in gezonde voeding ben ik een expert op het gebied van voeding en lekker eten geworden. Als liefhebber van eten weet ik dan ook dat het soms lastig is om op gewicht te blijven en dit te behouden. Dit heeft mij doen besluiten om te starten als gecertificeerd PowerSlim voedingscoach en mensen te begeleiden naar een gezond(er) gewicht.

Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw ideale gewicht. En daarna blijf ik je begeleiden, om je te helpen jouw gewenste gewicht en jouw nieuwe energie ook daadwerkelijk te behouden.

Door individueel advies en het organiseren van kookworkshops help ik je om op gewicht te blijven en toch lekker te eten.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Bel naar 06-54900412 of stuur een mail naar info@moniquevanwessum.nl.

Persoonlijk kennismaken?

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

    Volledige naam(*)

    Telefoonnummer(*)

    E-mail(*)

    Onderwerp

    Bericht