afvallen met het PS. food & lifestyle programma

Home afvallen met het PS. food & lifestyle programma

 

 

 

Jouw streefgewicht bereiken met een gestructureerd programma?

Wil je serieuze stappen zetten om jouw streefgewicht te bereiken en te behouden? Op basis van een uitgebalanceerd programma, met gezonde recepten voor een bewust voedingspatroon? Ik kan jouw daarbij helpen. Onder mijn professionele begeleiding kun jij jouw doel bereiken. 

 

Het programma sprak me direct aan. De handige weekmenu’s waarbij je zelf groenten, vlees, vis en zuivel moet toevoegen waren perfect voor mij. En de wekelijkse bezoeken aan mijn coach waren een goede stok achter de deur.” Ben 24 kilo afgevallen, heb geen medicijnen meer voor hoge bloeddruk en cholesterol en voel me een stuk fitter!!

Mariet vd Bosch

 

 

Wat is PS. food & lifestyle

PS. food & life style is een afslankconcept waarmee je niet alleen het door jouw gewenste gewicht verliest, maar ook blijvend verandering in jouw leefstijl bereikt. Dit gebeurt volledig onder mijn begeleiding. Ik ben gecertificeerde PS.food & lifestyle voedingscoach. Met behulp van een breed assortiment aan uitgebalanceerde, eiwitrijke en koolhydraatarme producten, die in een handomdraai op tafel staan.

 

Het concept bestaat uit drie fases, die je onder mijn begeleiding doorloopt. Aan de hand van wekelijkse consulten werk je toe naar jouw gewenste streefgewicht. En ook na het bereiken van dit streefgewicht blijf je een jaar lang onder mijn begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

 

Het PS food & lifestyle programma kort samengevat:

  • Een wetenschappelijk onderbouwd behandelplan, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.
  • Gestructureerd toewerken naar een bewust voedingspatroon, onder professionele begeleiding.
  • Simpel en doeltreffend naar jouw gewenste streefgewicht.

 

Een eerste indruk aan de hand van vijf recepten

Vind je het prettig om vast een eerste indruk te krijgen van het type maaltijden? We sturen je per e-mail graag alvast vijf koolhydraat arme recepten toe, geheel vrijblijvend.

 

[ jouw  e-mailadres ]

<KNOP> Recepten ontvangen >

Wij gebruiken jouw e-mailadres alleen om de recepten toe te sturen.