Probeer PS food & lifestyle 3 dagen

Home Probeer PS food & lifestyle 3 dagen

Campagne_Najaar_Facebook_advertentie_1200x628

Wil jij net als Joske weer vol energie zitten en een blijvend stabiel gewicht hebben?

Probeer dan 3 dagen PS food & lifestyle

 

Stuur een mail naar info@moniquevanwessum.nl en maak een afspraak voor een gratis advies en-kennismakingsgesprek.

3 dagen pakket fotologo

Het 3 dagen proefpakket met volledige dagmenu’s

Laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen. PS food & lifestyle biedt dat steuntje
PS food & lifestyle is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.
Door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma , dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Er is hierbij uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten.

 

na foto

 

Zelfs na haar vakantie is Yvonne nog steeds op haar gewicht !!

Dit gun ik jou ook. Daarom aarzel niet en maak een afspraak. Stop met die oneindige worsteling van een onstabiel gewicht.

foto studio

 

 

Wil jij afvallen maar lukt het jou alleen niet? Ik kan jou hierbij helpen. Mijn naam is Monique van Wessum.  Door mijn jarenlange ervaring in het restaurantwezen en persoonlijke interesse in gezonde voeding ben ik een expert op het gebied van voeding en lekker eten geworden.

Graag help ik je op weg naar een gezond eetpatroon, een stabiel gewicht en voldoende energie.
Ik ben er voor je als enthousiaste en motiverende coach bij het afvallen, het lekkerder in je vel zitten en het verbeteren van je gezondheid!

lees meer