Samen Slank challenge

Home Samen Slank challenge

Samen Slank Challenge start op 8 juni!

Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Dan is de Samen slank challenge iets voor jou! Ik ga je helpen jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan!

Wat kun je verwachten?

Tijdens de afslankchallenge start je met PowerSlim en begeleid ik je bij het behalen van jouw afslankdoel. In de eerste week vertel ik je alles over PowerSlim, het starterspakket en stellen we jouw afslankdoel samen voor de komende 4 weken. 

  • Start op 8 juni
  • Gratis lichaamsanalyse t.w.v. €49,-
  • Goodiebag met leuke extra’s
  • 4 weken lang persoonlijke begeleiding
  • Tips, recepten, advies en extra’s
  • Gezamenlijke Facebookgroep waarin o.a. tips en recepten worden gedeeld.

 

PowerSlim: samen naar een goede balans
De top 3 ervaringen die deelnemers in het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

  • Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten super makkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
  • Zes eetmomenten per dag.
  • Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

 

Afslanken doen we samen!
Hi, ik ben Monique van Wessum, jouw persoonlijke coach. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel van de challenge. Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

 

 

 

Linda: “Ik ben een totaal ander mens”

 

“Na de skivakantie was voor mij de maat vol, ik was niet gelukkig met mezelf, alles koste veel meer moeite/energie en was simpelweg gewoon te zwaar. Ik heb mezelf een schop onder mijn kont gegeven en contact gezocht met Monique. Monique een enorm prettige coach die mij goed weet te motiveren en mij de juiste handvatten geeft om het tot een succes te brengen”. Bekijk het hele verhaal hier.

Wil jij mee doen aan de Samen Slank challenge?
Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is.

Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Meld je aan en stuur een mail naar info@moniquevanwessum.nl of een app naar 0654900412